Uppladdning och mammapepp!

Här hemma laddas det för fullt!! Ture ska få sprutor idag!
Att han blir lessen och gråter kan jag ta, men det där humpf:et som kommer när nålarna går in, gör att hjärtat dör lite! Ångesten över att medvetet tillfoga Ture smärta, att jag som mamma tillåter att nån gör illa honom, att jag som mamma är en sån hemsk människa!!
Jag okejar att någon gör illa mitt barn. Mitt barn som inte förstår vad som händer eller varför det händer. Mitt barn som kommer, med stora krokodiltårar i sina stora bruna ögon, titta på mig och inte förstå hur jag kan utsätta honom för detta. Han kommer att tappa förtroendet för mig. En av två människor han litar på mest, kommer att sjunka som en sten i hans värld!
Hur kan jag svika mitt barn på detta sätt!!??
Jag vet att det är frivilligt och jag vet att det är bra, men det hjälper inte när humpf:et och gråten kommer. Det hjälper inte heller när febern kommer och jag tror att han ska dö. Det hjälper inte heller när jag måste vara vaken så fort han sover så jag ser/hör att han andas.
Det finns inget/ingen som kommer att hjälpa mitt brutna mammahjärta dom närmsta dagarna…
Idag och 2 dagar framåt kommer jag känna mig som världens sämsta mamma!! Men det får vara så! På söndag är han tillbaka och jag oxå!

Så, nu känns det bättre!
Nu har jag fått skriva av mig och på söndag älskar han mig precis lika mycket som förut! Och den här mamman älskar sig själv igen!

20130425-091844.jpg

Mitt lilla älskade hjärta ❤
Det blir bra igen, för både dig och mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s